U bent hier:

Isolatiester MIS 95mm 150st.

Op voorraad
Levertijd 1 werkdag
(voor 14.00 uur besteld)
60,69
Totaal incl. btw (excl. verzending)60,69
Aantal *1+
Prijs p/st incl. BTW 60,69

* Grotere aantallen nodig? Vraag een offerte aan

Verzendkosten (i)

Highlights

Materiaal:Kunststof
Afmeting:95mm
Inhoud:150 stuks

De MIS isolatiesterren van Borgh zijn ontwikkeld voor het bevestigen van zachte isolatiematerialen als glaswol en steenwol aan beton, steen of holle baksteen. De isolatiester is gemaakt van slagvast kunststof, waardoor de kans op breuk sterk verminderd wordt. De sterren zijn voorzien van een flexibele schotel van 90mm, welke zorgt voor een optimale drukverdeling voor de wol. De schotelvormige lamellenstructuur zorgt er daarnaast voor dat de sterren direct hechten.

De isolatiesterren hebben vele voordelen. Zo kunt u met de sterren windvast isoleren. Ook heeft u geen andere schroeven of nagels nodig voor de bevestiging, omdat de ster een bevestigingsmateriaal op zich is. De isolatiesterren hebben daarnaast een beperkte plaatsingsdiepte, waardoor eventuele randwapening niet doorboord wordt.

De isolatiesterren worden over het algemeen vlak verwerkt. Zeker bij meerlaagse isolatiepakketten is dit noodzakelijk. Het boorgat is eenvoudig te vinden, want de sterren hebben een kegelvormige, conische punt.

Deze isolatiester is 95mm lang en is daarom geschikt voor isolatiemateriaal van 60-70mm dik. De sterren worden per doos verkocht en in een doos zitten 150 stuks.