U bent hier:
Vorige

Isolatiedoorn MIP 70mm 250st. 

Op voorraad
Levertijd 1 werkdag
(voor 14.00 uur besteld)
87,25
Totaal incl. btw (excl. verzending)87,25
Aantal *1+
Prijs p/st incl. BTW 87,25

* Grotere aantallen nodig? Vraag een offerte aan

Verzendkosten (i)

Highlights

Materiaal:Kunststof
Afmeting:70mm
Inhoud:250 stuks

De MIP isolatiedoorns van Borgh zijn ontwikkeld voor het bevestigen van harde isolatieplaten aan beton, steen of holle baksteen. De isolatiedoorn is gemaakt van slagvast kunststof, waardoor de kans op breuk sterk verminderd wordt. De doorns zijn voorzien van een flexibele schotel van 45mm, welke zorgt voor een optimale drukverdeling voor PIR, PUR, XPS en EPS. De schotelvormige lamellenstructuur zorgt er daarnaast voor dat de doorns direct hechten.

De isolatiedoorns hebben vele voordelen. Zo kunt u met de doorns windvast isoleren. Ook heeft u geen andere schroeven of nagels nodig voor de bevestiging, omdat de doorn een bevestigingsmateriaal op zich is. De doorns hebben daarnaast een beperkte plaatsingsdiepte, waardoor eventuele randwapening niet doorboord wordt.

De isolatiedoorns worden over het algemeen vlak verwerkt. Zeker bij meerlaagse isolatiepakketten is dit noodzakelijk. Het boorgat is eenvoudig te vinden, want de doorns hebben een kegelvormige, conische punt.

Deze isolatiedoorn is 70mm lang en is daarom geschikt voor isolatiemateriaal van 35-50mm dik. De doorns worden per doos verkocht en in een doos zitten 250 stuks.

Andere klanten kochten ook

Productnaam
Prijs
Aantal
Bestellen
Voorraad

Reviews

50 star(s)
Door klanten beoordeeld met een 5 uit 5 op basis van

Reviews

50 star(s)
5
Isolatiedoorn MIP 70mm 250st.2020-04-28
Zeer praktisch om de panelen vast te maken aan een muur
Door Tim op dinsdag 28 april 2020